pic

OM OSS

Nina Bergström CEO / Creative Director / Interior Designer 
Sofie Waldemar / Visual Merchandiser / Interior Designer
AFFÄRSIDÉ

Vi ska erbjuda idéer och tjänster som har ett långsiktigt värde för våra kunder genom att leverera kommersiella helhetslösningar på ett kostnadseffektivt sätt  

 

Nina Bergström

Nina Bergström är grundare och VD för Nina B. Koncept & Design.
Hon har mer än 25 års erfarenhet i ledande roller inom inredning, kommunikation och konceptutveckling från bl a IKEA, Inter IKEA Systems och Coop. Hon har ytterligare erfarenhet som tränare och utbildare inom heminredning både vad gäller IKEA konceptet och inredningsskolor.

 

”Värden är full av komplicerade lösningar. Vi vill se enkla lösningar. Vi börjar alltid med en stor idé som vi successivt “trattar” ner det till en stark och tydlig kreativ lösning. Vi vill skapa miljöer som det är lätt att trivas i och som har ett långsiktigt och tydligt mål.

Vi startar alltid med företagets affärsidé och deras vision, och jobbar med den som en röd tråd genom hela projektet. Vi vill vara den perfekta partnern som är delaktig genom hela processen, från den tidiga idén till det färdigt resultatet. Det är så lätt att förstöra ett bra koncept och det kostar både tid och pengar att bygga upp det igen.

Vi tror på ett nära samarbete med våra klienter där vi skapar miljöer och upplevelser som människor vårdar och älskar.”

– Nina Bergström

Sofie Waldemar

Sofie Waldemar är utbildad Informationsdesigner och har 10 års erfarenhet inom retail från bl.a. IKEA och GRANIT.

Som informationsdesigner ser hon till helheten och skapar ett genomgående koncept. Företagsprofilering och mötet med kund lägger den största grunden för hennes arbete.

Hennes spetskunskap innebär att hon brukar rumsligheter, text, bild och grafisk form – ofta i samspel med varandra. 

”Med konceptuell inredning menar jag en övergripande bärande idé ur ett rumsligt- och informationsdesign-mässigt perspektiv som kan appliceras i formgivningen. Jag vill skapa mervärden – både för individer men också för varumärket då det leder till ökad lönsamhet. På så sätt ser jag gestaltningen som en strategisk resurs i företagets marknadsföring.

Min värdegrund består av min övertygelse om att en estetiskt tilldragande  och trivsam miljö ökar vårt välbefinnande och bidrar till vår hälsa. Därför brinner jag lite extra för vård och omsorg i mitt arbete som Inredningsdesigner.”

-Sofie Waldemar

pic

VAD KAN NINA B. KONCEPT & DESIGN GÖRA FÖR DIN VERKSAMHET?

Kontakta oss