pic

PRODUKTER

Vi är återförsäljare av ett urval produkter från
Malmö Porslin, Ambientec och Gyllstad
Besök vår studio på Stockholmsvägen 47 i Stocksund

MALMÖ PORSLIN

Pi-serien är en serie med mindre delar som tillsammans blir till en större upplevelse. En skål som blir en kopp som blir ett glas beroende på vad du lägger i eller häller upp. En tallrik plus din fantasi blir ett serveringsfat. Till att börja med elva porslinsdelar och två glasvaser, munblåsta på Skruf, lika vackra utan blommor som med.

Se mer

AMBIENTEC

Ambientec är ett japanskt ljusdesignföretag som grundades 2009 av Yoshinori Kuno. Högkvalitativa komponenter och elegant design skapar tillsammans unika produkter. Med en erfarenhet inom utrustning för undervattensfotografering, är Ambientec ́s uppladdningsbara vattentäta lampor framtagna med mästerlig precision i extremt robusta material som gör dem- ifråga om både stil och hållbarhet – oförstörbara. Ambientec vann 2021 Archiproducts Design Award för TURN+ och fick 2019 Good Design Award för Turn, båda designade av Nao Tamura.

Se mer

KERAMIK

Nina har gått flertalet kurser på så väl Capellagården som hos Kenneth Williamsson. I studion har vi hennes keramik till försäljning och tar även emot beställningar utifrån dina önskemål.

Se mer 

GYLLSTAD

Gyllstad är lika med kärlek till färg och mönster. Allt i design av Ulrika Gyllstad. Modernt med ett organiskt formspråk, och ofta med ett tidlöst uttryck. Kollektionen produceras hållbart i Sverige och inom EU, med stor hänsyn till natur och människa.

Se mer

pic
Studio/butik öppet vardagar 9-15, Stockholmsvägen 47, Stocksund
Ring gärna innan besök!